Gezocht voor ons testpanel

Gezocht: Jouw mening!

De enige die bepaalt hoe jíj je reis aflegt, met welk vervoersmiddel en op welk moment van de dag ben jij zelf. Daarom horen wij graag hoe jíj denkt over mobiliteit, reiskeuzes en de bereikbaarheid van jouw bestemming(en).

Word lid van het testpanel!

Als je lid wordt van het Goedopweg-panel krijg je de kans om je mening te geven over de acties die wij bedenken om jouw reistijd te verkorten. Je krijgt unieke sneakpreviews, waarbij jouw mening belangrijk is. Voor jou en je medeweggebruiker. Je oefent daarmee direct invloed uit op belangrijke beslissingen als het gaat om mobiliteit. Én je maakt kans op mooie prijzen! Deel jij je mening met ons door lid te worden van ons panel?

Waarom meedoen?

Er zijn veel redenen waarom lid worden van ons panel interessant is:
• Je krijgt een unieke sneakpreview van onze plannen, zodat we deze nog bij kunnen stellen als dat nodig is;
• Je kunt regelmatig op een hele gemakkelijke manier je mening geven over belangrijke zaken die te maken hebben met mobiliteit van de regio. Met jouw mening en ervaringen kunnen wij de regio beter bereikbaar maken en de reistijd voor alle weggebruikers verkorten;
• Iedere keer dat je deelneemt aan een enquête, een focusgroep of sneakpreview krijg je punten. Hoe meer punten je spaart, hoe meer kans je maakt op fantastische prijzen! Zo maak je kans op Bol.com cadeaubonnen van € 50,00. Doe je vaker mee, dan maak je zelfs kans op een E-bike of een Ipad!

Prijzen winnen
Focusgroep

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar weggebruikers in de breedste zin van het woord. Ga jij met de auto naar je werk, fiets je regelmatig in je vrije tijd of rijd je met de vrachtwagen door de regio én wil je meepraten over verbeterplannen voor de bereikbaarheid van jouw regio? Meld je dan snel aan! We zijn op zoek naar minimaal 10.000 leden, dus er is altijd plek voor jou in ons panel!

Goed om te weten

Hoewel je natuurlijk aan ieder onderzoek mee mag doen, hóeft dat natuurlijk niet. We verwachten je enkele keren per jaar een vragenlijst te sturen.

 

Meld je hier aan

Je kunt je aanmelden door het speciale formulier in te vullen!