Neem een OV-dag

Neem een OV-dag!

Sta jij regelmatig in de file in regio Utrecht? Meld je dan aan voor 'Neem een OV-dag!' Probeer het OV en spaar voor cadeaus, kortingen of kans in de maandloterij.

Voor wie?

Neem een OV-dag heeft als doel om zoveel mogelijk automobilisten die op de drukste wegen in de Provincie Utrecht rijden vaker het OV te laten nemen. Zo kun je als automobilist bijvoorbeeld dagelijks naar je werk rijden, iedere week oppassen bij de kleinkinderen of op vaste dagen naar de sport gaan. Rijd jij ook vaak over deze drukke routes? Meld je dan aan en probeer het OV eens uit!

Meld je hier aan

Hoe 'Neem een OV-dag’ werkt? Heel simpel: 

Meld je aan

Meld je aan als deelnemer. Door het aanmeldformulier op de site  in te vullen en de app voor je smartphone te downloaden, doe je mee aan Neem een OV-dag!

 

Ontvang handige filevoorspellingen

Bij de aanmelding geef je jouw gebruikelijke autoritten door. Op basis van je routes en reisdagen, ontvang je handige filevoorspellingen. Zo weet je ruim van tevoren wanneer het druk op de weg is of slecht weer wordt verwacht.

 

Neem een OV-dag

Druk op de weg? Even je vergadering voorbereiden? Neem een OV-dag! Door je rit te registreren met de start- en stopknop, spaar je automatisch voor punten.

 

Ontvang cash, kortingen en cadeaus

Met deze punten kun je cadeaus en kortingen in de webshop uitzoeken. Of waag jij liever een gokje in onze maandloterij? Kies jouw beloning via de webshop!