Mobiliteitsscan

Mobiliteitsscan

Met een gratis mobiliteitsscan wordt inzichtelijk gemaakt wat het effect van thuiswerkbeleid, fietsbeleid of bijvoorbeeld OV-beleid is op de medewerkers, het bedrijf en het milieu.

Advies op maat

Heb jij een bedrijf in Utrecht, Amersfoort of Nieuwegein? Maak dan gebruik van de gratis mobiliteitsscan! Op basis van woon-werkafstanden van jouw medewerkers wordt er een mobiliteitsscan gemaakt. Als gebruiker van de scan krijg je direct een cijfermatige terugkoppeling van de geselecteerde mobiliteitsmaatregelen.

Meld je hier aan

Vijf organisaties, waaronder RIVM, HU, Sweco, NS en FNV, gingen je al voor en hebben de mobiliteitsscan uitgevoerd. Er worden op dit moment nog vier scans uitgevoerd. Twee organisaties hebben aangegeven vergaande interesse te hebben in een mobiliteitsscan. Is jouw bedrijf de volgende?

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Start hier de demo. Met voorbeelddata kan je zelf ontdekken hoe het werkt! Benieuwd hoeveel CO2, reistijd en kosten jóuw organisatie kan besparen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact op met Mike via mike@goedopweg.nl.