FietsForens van het Jaar

Word FietsForens van het jaar!

Is de fiets al heel lang jouw favoriete vervoermiddel voor het woon-werkverkeer of ben je net gestart? Doe dan mee met de verkiezing FietsForens van het Jaar!

Wie verdient de titel?

Wie mag zichzelf met recht FietsForens van het Jaar noemen? Geef jezelf, je collega, je vriend of je buurman op voor de verkiezing van FietsForens van het Jaar!

Nieuwegein Fietst!

Fietsen naar het werk?

Dat zouden meer mensen moeten doen! Fluitend langs de files, je voelt je fitter en bent soms sneller dan met de auto. Kaat Oudesluijs, Haydar Sahin en Mikkie Schmitz uit Nieuwegein gaan de uitdaging aan en pakken voor hun woon-werkverkeer een week lang de fiets.

Veel Nieuwegeiners kiezen voor de fiets. Een goed idee, want fietsen is goedkoop, snel en je blijft er fit bij. Als je fietst, draag je ook bij aan een schone, duurzame leefomgeving.

Als ik nu thuis kom na een drukke werkdag is m'n hoofd leeg en fris. Dat is zo'n heerlijk gevoel. Met mooi weer neem ik zelfs een toeristische route, al fietsend geniet ik echt van de natuur. Nooit gedacht dat ik fietsen naar m'n werk zo leuk zou vinden.

Mikkie Schmitz

Meld je hier aan

Ben of ken jij dé FietsForens van het Jaar? Meld je dan aan voor de verkiezing via www.nieuwegeinfietst.nl! Voor de winnaar staat de allervetste e-bike klaar. Aanmelden kan tot en met 13 oktober 2017.