Fietsen naar je sportclub Nieuwegein

Win € 1000,- en trainingsshirts voor je team!

Nieuwegein fietst! daagt alle sportclubs in Nieuwegein uit om voor en na het sporten op de fiets te springen. Want leden, ouders en supporters, die op de fiets naar hun club komen… dat zien we graag! En hoe vaker je fietst, hoe beter jij fysiek bent voorbereid om jouw wedstrijden dit seizoen te winnen. Doe mee: fiets naar je club!

Op de fiets naar de club

Heb jij hét idee om meer leden te laten fietsen naar je club? Doe dan mee met de Clubpitch! Heb jij het winnende idee? Dan kan je wel € 1.000,- en trainingsshirts voor je hele team winnen! Doe je mee? Leuk! Alleen nog even aanmelden...

Meld je hier aan

Aanmelden voor de Clubpitch kan tot woensdag 26 april. Stuur een mailtje naar info@nieuwegeinfietst.nl met een korte omschrijving van je idee. De beste ideeën nodigt Nieuwegein Fietst! uit voor een pitch op 3 mei van 19.30 – 21.00 uur in het Stadshuis van Nieuwegein. Zet die datum dus alvast in je agenda!


Wil je voor je sportclub geld inzamelen? En ben je bereid (vaker) de fiets te pakken naar je werk en daarmee geld te verdienen voor je club? Dan gaat Nieuwegein Fietst! graag met jouw club in gesprek om deze teamuitdaging samen vorm te geven! Stuur een mailtje naar info@nieuwegeinfietst.nl en er wordt contact met je opgenomen.