Doe mee met de USP-Challenge!

Stap op de fiets voor het goede doel!

Altijd met de auto naar je werk? Stap nu over op de fiets en spaar mee voor het goede doel! Want je kunt nu namelijk betaald krijgen door de fiets naar je werk te pakken. En als je nu die overstap maakt, dan krijg je meteen al € 5 startkapitaal voor het goede doel.

Spaar mee om zieke kinderen te laten bewegen

Kinderen met een (chronische) ziekte bewegen veel minder dan gezonde kinderen: een kind met kanker zelfs maar zo’n 25% t.o.v. een gezond leeftijdsgenootje. Terwijl het juist voor hen belangrijk (en leuk!) is om actief in hun fysieke ontwikkeling uitgedaagd te worden op een voor hen passend niveau. Die begeleiding, advies en/of een toffe locatie waar kinderen op een speelse wijze kunnen bewegen kost geld. Veel geld. Door nu op de fiets te stappen naar het werk draag je daar je steentje aan bij: je steunt de kinder-sportprogramma’s van het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis!

Hoe kan ik mee doen?

Je spaart mee via de app TimesUpp. Iedere keer dat je de auto op weg naar het werk laat staan en je de fietst pakt, krijg je credits. De waarde van die credits kan oplopen tot maar liefst € 175! Heb je genoeg bij elkaar gespaard, dan kun je jouw credits doneren aan het goede doel. Dus wat let je? Doe mee en stap op de fiets!

NB: je hoeft niet iedere dag de auto te laten staan natuurlijk, maar hoe vaker, hoe meer je bijdraagt aan het goede doel!

USP-Challenge
USP-Challenge

Wat moet ik doen?

Credits sparen doe je met de gratis app TimesUpp:

- Download TimesUpp op je smartphone (IOS of Android) 
- Na installatie meld je je via ‘Ik doe mee’ aan voor Utrecht inBeweging* 
- Vul bij aanmelding de actiecode die op jouw flyer of in je mail staat in
- Je spaart nu automatisch credits
- Je credits kun je naar verloop van tijd in de webshop doneren aan het goede doel 

* Utrecht inBeweging is het project dat jou de credits betaalt!

Meld je hier aan

Het sparen voor het goede doel loopt via de app TimesUpp. Na installatie kun je je in de app inschrijven voor Utrecht inBeweging, het project die jou je credits betaalt. Meer dan 1000 credits bij elkaar gespaard (t.w.v. € 10)? Dan kun je deze in de webshop aan het goede doel doneren. 

Ga dus nu naar de Google PlayStore (Android) of de App Store (Iphone) en je spaart morgen al voor het goede doel:

 

Download TimesUpp

Installeer de app TimesUpp op je smartphone en vul je gegevens in. 

Meld je aan

Kies rechtsonderin bij 'ik doe mee' voor Utrecht inBeweging

Doneer je gespaarde credits

Lekker gefietst of op een andere manier de spits gemeden? Vanaf 1000 bij elkaar gespaarde credits (t.w.v. € 10) kun je al in de speciale webshop (je vindt hem binnen de app) doneren! 


Ga je al lekker op de fiets naar je werk? Ook dan kun je sparen voor het goede doel: motiveer je autorijdende collega's om ook te gaan fietsen en wordt ambassadeur. Kijk op de website van Utrecht inBeweging en click onderaan op het tabblad 'Samen inBeweging'.