Doe mee met de USP-Challenge!

Doe mee met de USP-Challenge!

De komende maanden vinden er ingrijpende werkzaamheden plaats aan het belangrijkste verkeersplein van het Utrecht Science Park (USP). De bereikbaarheid is daardoor een uitdaging, zeker met de auto. Wie slim is, doet mee aan de USP-Challenge. Voorkom extra oponthoud én spaar voor het goede doel.

Spaar mee om zieke kinderen te laten bewegen

Kinderen met een (chronische) ziekte bewegen veel minder dan gezonde kinderen: een kind met kanker zelfs maar zo’n 25% t.o.v. een gezond leeftijdsgenootje. Terwijl het juist voor hen belangrijk (en leuk!) is om actief in hun fysieke ontwikkeling uitgedaagd te worden op een voor hen passend niveau. Die begeleiding, advies en/of een toffe locatie waar kinderen op een speelse wijze kunnen bewegen kost geld. Veel geld. Door mee te doen met de USP Challenge draag je daar je steentje aan bij: je steunt de kinder-sportprogramma’s van het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis!

Hoe doe ik mee?

Goedopweg heeft 2 initiatieven waarmee je door vanaf nu tijdens de spits de auto te laten staan geld bij elkaar kunt sparen voor het goede doel: Utrecht inBeweging en No Spits Today. Laat je de auto staan en stap je op de fiets? Dan kun je meedoen met Utrecht inBeweging. Woon je wat verder weg, maar wel binnen een straal van ca. 15 km van je werk? Dan is No Spits Today een optie: binnen dit project kun je namelijk ook voor het goede doel sparen door thuis te werken, op andere tijden te gaan werken of het OV te pakken.

NB: je hoeft niet iedere dag de auto te laten staan natuurlijk, maar hoe vaker, hoe meer je bijdraagt aan het goede doel!

USP-Challenge
USP-Challenge

Wat moet ik doen?

Beide projecten werken met de gratis app TimesUpp.

-          Download TimesUpp op je smartphone (IOS of Android)

-          Na installatie meld je je via ‘Ik doe mee’ aan voor Utrecht inBeweging of No Spits Today

-          Je spaart nu automatisch credits per (avond)spits dat je je auto nu laat staan en kiest voor een alternatief

-          Je credits kun je naar verloop van tijd in de webshop van Utrecht inBeweging of No Spits Today doneren aan het goede doel

Meld je hier aan

De USP Challenge loopt dus via de app TimesUpp. Na installatie kun je je in de app inschrijven voor één van de projecten van Goedopweg:

-> Meer info over Utrecht inBeweging

-> Meer info over No Spits Today

 

Meer dan 1000 credits bij elkaar gespaard (t.w.v. € 10)? Dan kun je deze in de webshop aan het goede doel doneren.

 

Ga dus nu naar de Google PlayStore (Android) of de App Store (Iphone) en je spaart morgen al voor het goede doel:

 

Download TimesUpp

Installeer de app TimesUpp op je smartphone en vul je gegevens in. 

Meld je aan

Kies voor No Spits Today of Utrecht inBeweging. 

Doneer je gespaarde credits

Lekker gefietst of op een andere manier de spits gemeden? Vanaf 1000 bij elkaar gespaarde credits (t.w.v. € 10) kun je al in de speciale webshop (je vindt hem binnen de app) doneren! 


Ga je al lekker op de fiets naar je werk? Ook dan kun je sparen voor het goede doel: motiveer je autorijdende collega's om ook te gaan fietsen en wordt ambassadeur. Kijk op de website van Utrecht inBeweging en click onderaan op het tabblad 'Samen inBeweging'.